Отваря главното меню

Оксипедия β

Космически прах

Космическия прах е вид дрога изключително популярна с модерните хипита, учени, откриватели, мафиоти и астрономи.

Космически прах под микроскопа на наркоман-астроном. Секунди по-късно той го изсмърква и умира ужасна смърт.

Съдържание

ПроизходРедактиране

В началото било нищото. Но ето че Господ сътворил вселената и като погледнал какви гадости бил сътворил се депресирал. Затова създал космическия прах в огромни количества и го засмъркал. Това го докарало до инфаркт, и затова оттогава никой не го е виждал.

ВидовеРедактиране

Има няколко вида космически прах:

  • Звезден – грее като водка, обаче по топъл с няколо трилиона градуса целзий.
  • От комета – смъркането причинява голямо количество газ да се натрупа в червата и след това да излезе шумно. При допир със земната атмосфера, експлодира.
  • Сатурнски – взет от пръстените на Сатурн. Много скъп, обикновенно примесен със замръзнала вода защото наркотрафикантите са скъперници. Поради водата, причинява замръзване на вътрешните органи.

ЕфектиРедактиране

Всички видове космически прах причиняват смърт, по директен или косвен начин. Освен това всичките са радиоактивни.
Надрусването с прах води до атрономски екстаз. За няколкото секунди преди да умре, надрусалият се изпитва чувството че се рее извъд атмосферата на Земята и че намира нови прекрасни планети.

ИзползванеРедактиране

Въпреки че смъркането на космически прах причинява смърт и вкуса му е отвратителен, все има много откачалки които нямат търпение да се надрусат с легалната дрога. Тези хора могат да се разпознаят по телескопите с които те следят небесата за следващата доставка космически прах.
Космическия прах е съвсем легален, заради това че правителствата по Земята не им пука че няколко хипита и астрономи се друсат до смърт.

ТрафикРедактиране

Въпреки че космическият прах е легален, все има мафиоти, които строят космически кораби и летят из космоса да събират дрогата. Имат собствена организация, наричана НАСА. Отскоро особено известен дилър на космически прах стана Илън Мъск и неговите супер евтини доставки с рециклируеми ракети.

Известни хора надрусали се (и умрели поради) с космически прахРедактиране

  • Ал Капоне – надрусал се със звезден прах след като пратил хората си да го събират. Учудил се какво толкова му е хубавото на тоя прах, и когато очните му топки се стопили, узнал.
  • Христофор Колумб – Дочул за чудната дрога, Колумб се отправил на пътешествие да я открие. Бил е първия човек да се надруса и да узнае прекрасните ефекти.
  • Мария Кюри – Първата жена която избегнала смъртоносните ефекти на космическия прах. Това е защото е стоплила сатурнския прах. За този си подвиг тя получава нобелова награда. Но, за съжаление, не е знаела радиоктивните ефекти на праха и след няколко месеца умряла от 150 тумора по тялото й.
  • Адолф Хитлер – Първия човек самоубил се с космически прах, след като осъзнава че е загубил войната. Надявал се че експлозията причинена от кометния прах ще отнесе Берлин, но забравя че Берлин и без това е разрушен и единственното нещо което той прибавя към въздуха е отвратителната миризма на изпразнени черва.