Кифла(Капризничещ Индивид с Фрапиращи Лицеви Аномалии) е тинейджърка във възраст между 14-20 години, обаче понякога "кифлите” варират от млади девойки до зрели жени, които основно се различават по провокативен/кичовски, клонящ към курвенски стил на обличане и се гримират в цветовете на дъгата. Софийският вариант е изрусена метла, грозна мутра, евтин грим и Terranova. Кифлата е самовлюбена, надута и напълно еднаква със всички други момичета, водещи се по модата.Винаги всичко е еднакво като на другите - дрехи, прическа, стил на снимане. Y 13746f72.jpg

Външен видРедактиране

Прическата на кифлата трябва да надвишава главата й поне 20-30см. (нарича се тупиране, вафлички) надолу трябва да е СИЛНО изправена, а ако за нещастие косата й е къса, задължително трябва да се удължи! Кифлите обикновено притежават изключително „буйна” коса. За съжаление често пъти се касае за не дотам толкова тяхна собствена коса, ами за така наречените екстеншъни/удължения. Въпросните варират от 100 до над 1500лв, в зависимост от спонсора.

Гримът е силен: много дебела черна очна линия, поне 1,5 см. да е удължен или силно наслоени черни сенки. Изкуствени мигли също са добри. Лицето на кифлата трябва да е лъскаво, да прилича на златна статуя. Устните трябва да са силиконови, струва от 400 до 700 лв. Ако девойката не разполага с тази сума, просто прави джуки тип „дупе”. Затова един от най-показателните белеги на кифлите е да се снимат на 90 процента от снимките си с така наречената муцунка “кокоши гъз“,а веждите задължително са оскубани изцяло и нарисувани на ново с молив за очи !

Облеклото има за всеки повод. За всекидневния тоалет (разходка на кафе или шопинг) задължително носят аксесоари : тигров клин, големи очила с пластмасови рамки закриващи половината й лице (продават се в подлезите по 5-8 лв. трябва да са D&G, Armani, Versace) обувки поне 15 см ток с камъни отгоре (бонус точки – тигров или леопардов десен), блузка с деколте до пъпа, полата трябва да е мини и мозъка също. За дискотека кифлите навличат ултра къса пола (може и без нея), мега отворен потник, сутиена (най-често и всички други дрехи) трябва да е поне 2 размера по-малък. Обувките са като за бал на Пепеляшка – златни, сребърни, лъскави с камъни. Общо взето облеклото е в огромни разновидности, всичко се намери на пазара - D&G, Armani и Versace. Всичко е много лъскаво, много камъни, много пайети, брокат, зебра, тигър, змия, леопард, маймуна, кон, охлюв и т.н.

„Кифлите” обожават да се грижат за външният си вид. Често пъти това води до нелепи странични ефекти, като например оранжево оцветяване на кожата им, като тук:

 

Снимките - Всяка самоуважаваща се кифла (а в повечето случай кифлите дълбоко се самоуважават подари липсата на други хора, които да ги уважават), има поне една кенефна снимка. На въпросната снимка, кифлите са облечени изключително оскъдно с гащи или най малкото сутиен. За съжаление в кадър често попадат и тоалетни чинии и много пъти нормалните хора, наблюдаващи подобна снимка, си задават въпроса „Кой кенеф да гледам?“

 

- Друг обичан кадър сред кифлите е снимки, клонящи от софт до хард порно. На тези често нищо не остава скрито, което пък доста пъти е добре дошло за някой индивиди от мъжки пол, които спокойно могат да мастурбират на въпросните снимки.

- В повече случай кифлите предпочитат да се щракат сами на самоснимачка. Ако в кадър влиза светкавицата от телефона или камерата им, това носи бонус точки. За тези снимки важна роля има мръсното огледало, което играе ролята на естествен фотошоп и прикрива неприятни детайли.

 

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.