Отваря главното меню

Оксипедия β

Дете от Уикипедия, пиши тук

Аз следя Уикипедия. Видях как несправедливо те блокираха. Без предупреждение, без да ти кажат, че това е лошо. Изведнъж - пляс - и те блокираха. Поне можеха да те предупредят, и ти да спреш, да разбереш. Но тук си свободен/а! Няма нахалчовци като админите на Уикипедия, няма идиоти като тях!


Аз потарсих алтирнатива на уикипрадня и тук е много хубаво не уикипедия е лоша а чувека които ме блукира. Той е тъп. Аха значи правилата са тъкива трябва първо да ме предупредат и ако не престана дда ме блукират. Аку бяха казъли щях да спра да пиша но аз мисля че пиша хубаво.

Аз съм 79.100.49.145. уикипутка тува е хубава дума от децка градина ощи устаналае е тапа тъпа. Ще ридактирам Окипесдиея а и аще пиша хубаво.

В уикпедия неми отговярат защото сатъпи. страхгие от мен.

Идни тапъ хора меблокираха защотозлопутребявам съм бил. Ас сам парви клас ще ставам фтори. Тене разбират чесам дете. защо не ме предупредихаче това писане е лошо ищях да спра. Те са дартипуткии смазанигъсове. Уставям уикипуткиа я с и пиша в хубавата уикипедиа.

Кур се пренсочва кам пенис патка пишка ебане хуй пикня. тук е окиспиедиая. Прадня. Пишетемоля ви. Пополярен като буба чурка. ште пиша в чудесната Оксипедиая.

а

Ного е гадну дате ожили чила по остата.

Виж:

--VKC (беседа) 12:06, 12 май 2013 (UTC)


Страницитеса много хубави. мразяуикипедците защото не ме предупредиха. направихаго нарочно. ибез това не ме искат там. иначещях да спра. иначе енклопедиата е хубава.